Mutsi ilmotti tos eilen et etitään uutta kämppää koska vuokra nousee taas aika helvetisti. Mul on ikävä kaikkii vanhoi luokkalaisii, ei oo niitäkää näkyny pitkiin aikoihin, paitsi no tietysti Elaa nään joka päivä ku ollaa samal luokal mutta siis se on asia erikseen sitten. Haluun oikeesti takas yläasteelle, argh. Olis kiva pitää yhteyt näihin joihinkin vanhoihin luokkalaisiin, vaikka kyl niit ohimennen näkee mut ei sit ikin jää juttelee, ei vaan oo yksinkertaisesti aikaa enää mihinkään.
Aloin muute kelaa tos yks päivä et mikä helvetti nykynuorisoa vaivaa ? Tos viikko sit suunnillee frendit meni ja hakkas jotkut randomit, itteää nuoremmat muijat ja varasti mp3:n ja jonkin verran rahaa. Emmä tajuu miten ne voi nöyryyttää pienempiään ? Eiks ne sit vai pärjää omanikäsille nuorille et sen takii pitää hakkaa nuoremmat jota ne pitää nii vitun kovana tekona.

Tuntuu et kun menee vähänkin hyvin
ni ihan varmasti osaan onneni tyrii
nyt tulis se oikee, ottas mua kädestä
sen jälkeen mulla ei ois hätää mistää


Mul on edelleen ikävä sitä
poikaa, siit on jo 4kuukautta mut tuntuu ku siit ois vast nii vähän aikaa. Haluun ne yhteiset hetket takasin, ja toivon et ajas vois mennä taaksepäin nii tekisin kaiken toisin.