Oli iha sairaan kivaa pvä tänää. Ekaks niinku keilaamaas, muhhaha voitin Mirkan :D ja sit koulun jälkeen lintsille, Mirkan, Jessen, Hennin, Rikun ja Saben kaa ja sit Melkku tuli sinne myöhemmin :). Päivä alkoi poliisiasemalta, ku käytii siel eka Mirkan kaa ja sit sitä ennen mutsi ja Mirka jäi suustaan kiinni ja jutteli melkeen kaikki maan ja taivaan välilt, no hyvä et ne tulee sillee juttuu, ja mutsi pyys Mirkan käymää meil (OMG kuulostan lissult mut voivoi) :).. Noh, poliisiasemalt matkattii sit metrol sörkkää ja siit sit 8 ratikal kohti Linnanmäkeä. Oli ihan saatanan hauskaa :D En muista millon mul olis ollu noin hauskaa, mut hyväs seuras on aina hauskempaa :D. Istuttii Rinkelis ja kelattii et ku siinähän ei oo mtn turvajuttuja niin jokuhan vois tehä itsarin hyppäämällä siit alas, vähän sattuis."Mirka uskallatsä tulla Linnunrataan?". "Joo, pidätsä must sit kovaa kii?" <33 (se on meidän Mirka :p). Käytii kaikki parhaimmat laitteet läpi varmaa miljoonaa kertaa (Kieppi, Kieputin, Raketti, Vuoristorata <-- kerron kaiken tost myöhemmin, Kummitusjuna, Vekkula, Rainbow, Vonkaputous, Viikkari, Mustekala, Kammokuja ja ainii kaikki maholliset ruokapaikat xD ja paljon muuta). Mustekala oli ihan paras "Mun on pakko pitää kättä täs koska muuten en pysy kyydis" <3.. Vedettii Hennin kaa ihan ilmeel siin koko ajan, ja sit yhes vaihees taidettii puhuu aika lujaa ku ihmiset vähä katto meit :D. Ei se menoo haittaa :D..

Siel oli sellanen hyvännäkönen se laitemies ja sen nimi oli kuulemma Tomi, ja sit niit vilisi joka paikassa, JOPA Vuoristoradassa sen kuulette myöhemmin :). Kiepis tunnusomainen lause "Ajattelen täs nyt viinaa.. AI TIINAA" :D reps^^ . Käytii Mirkan kaa kattoo se leffa lintsil, ihan paska. Ei siin ollu mtn koska ne kaikki on aika samanlaisii. Oih, Vuoristoradan jarrumiehet on namuja, joo lol. Mut eiku siel oli sellanen ihan sairaan söpö jarrumies, Mikko. Mentii sit siihen sen eteen istuu ja sit olin sillee et mikä sun nimi on, sit kuuluu "et miten se tähän liittyy" tai jtn tollast, olin et oikeesti, "Okei, Mikko"<--- kiva nimi.. Sit siin radan lopus tulee sellanen pomppu nii hyppäsin varmaa puol metrii siit penkist ilmaa ja se vaa nauro ;). Mirka: "Mun pää osu tohon takana olevaan juttuun". Mä:" Niin mihin kohtaan?" :). Mentii siihen ainakin 6 kertaa peräkkäin ja eka kommentti ku mentii oli "Olisit nähny ittes edellisel kerral ku meinasit lentää siit, mä nauroin koko matkan" sit se hymyili <3. Se rupes jo silloin hymyilee tai nauraa ku näki et ollaa tulos siihe uudestaa, millekköhän se oli sit nauranu tai mitä se oli sit nähnyt tai katellut? (joo en oo ajattele kaksmielisesti tai en oo pervo) ;). Onhan ne jarrumiehet aika hyvännäkösii. Ja Mikol oli kiva hymy ja ihanat silmät. Matkan aikana ei saa nousta SEISOMAAN ;). Pitäkää kiinni housuistanne (hatuistanne oikeesti mut meil oli omaa kivaa).

Mä flippasin siel koko ajan enkä tajuu miten Mirka kesti 7 tuntii sitä, mut ei se olis ollu mtn ellei siel olis vähän ollut kivaakin :). "Pikajuna Meksikon, halki kiitää yö jo on" laulettii tota Jessen kaa pikajunas :D. Tai sit ku istuttii Pikajunas ihan hiljaa, minä, Mirka ja Riku niin sit Mirka heittää siihen et "Jumalauta mutsi vittuun sielt baarist, sunhan piti mennä suoraan töihin" Tai et mä olin sillee "Nyt toi jakorasiana oleminen loppuu tähän paikkaan, täst puhutaan viel".. En tajuu, mut aina ku meen Kieputtimeen saan kauheen naurukohtauksen, olin kuulemma nauranut/flipannut koko päivän jo keilaamisest asti, oonksmä ollu niin päissäni etten muista siit mitään ;). Ja jalat on ihan rikki, on sellanen Ellimäinen fiilis (okei ei saa dissaa mut joo :p). Oli sit niinku vikat minuutit ennen ku lintsi menee kii, nii sit päästi Pikajunas viel lisäkierros ku ei ollu jonoo, no sit haluttii siit pois nii mä huudan "Pysäytä, pysäytä. Hätätapaus, mutsi synnyttää leipii ja silt tulee jauhoo perseest" :D.. Ei niit sit kuitenkaan syntyny ikin. Mehän mennää tol sama porukal Lintsille koska oli ihan sairaan hauskaa, katotaanko et mennään. Mä vaik maksan kaikki sinne (en kyl taida :D) mut nehän tulee koska oli hauskin pvä ikin :P.. Te ootte niit kavereit joille tulee aina olee paikka mun leipäpussissa :D... LOL.. Montakohan kertaa sanoin tänää "lol"? Jaa-a kuule sen jos tietäs :D. Oli niin hauskaa et ääni lähti ja jalkoihin sattuu ja vielki naurattaa ja tuntuu et maailma pyörii vaik en oo ottanu mitään :D. Metroski kaikki katto meit ku me ollaan niin flippii porukaa et huhhuh, mut ei sille mitään mahda. Synnynnäiset flippaajat :). Oltii kaikki varmaa kauhees sokerihumalassa ku kaikkii nauratti vaik olis ollu miten tyhmä juttu vaa. Mut sehän on kiva et ihmiset osaa pitää hauskaa. Ja sit näin tänää sellasen ihanan kasaripojan jol on blondit, kiharat hiukset, se on niin komee. ;). No mut toi Lintsi oli ihan paras reissu, onneks pääsin mukaan niin ei olis tarvinnu mätääntyy himassakaan. Kiitos kaikille jotka olitte messis, uudestaa on pakko mennä tol porukal <3 ;)... (ja sit saa, oikeestaan PITÄÄ kommaa jotain) :)..