Oli sit vika pvä tänään koulua ennen lomaa ja vika kerta ku näkee luokkalaisii ja muitakin kavereita. Kirkosta jäi mieleen Tommi -pappi, se oli just sellasen salamyhkäsen näkönen. Sit sain sen todistuksen käteen, ja katoin sitä silmät selällää, melkeen 7-8 numeroo laski ja 2 nous. Lukuaineiden keskiarvo 8,4 mut koko todistuksen 7,3 :D. Pitää tsemppaa ysillä, sentään pääsin luokalta et ei oo mitään pelättävää siinä asiassa.

Eipä ollu ees ihmeelliset kesäntoivotukset ku kaikki ootti varmaa et pääsee juhlistamaan koulun loppua. Kävelin sit kotiin ja heitin todistuksen pöydälle et mutsi vois kattoo sitä. Oli sillee ihan tyytyväinen mut ei sit kuitenkaa, ei se mua haittaa koska olin ite ihan tyytyväinen.

Tuleekohan tästäkään kesästä mitään? Toivottavasti.

No ainakin pääsen varmaa mökille ja siellä sitä menoo riittää ku siel mökkeilee sellaset 2-3 perhettä :). Outoo ku ei nää kavereit enkä varmaan koko kesän aikana nääkkään, paitsi sit riparilla.

Mut on viel yks huonopuoli ku tää koulu loppu; mä en nää Laurii (siin se nimi nyt sit tuli), ja en nää sitä sittenkään kun koulu alkaa koska se menee kauas lukioon, mut kyl se tulee käymää tääl ja sillee koska tääl on sen kaverit ja kaikki.