Oli niin tyhmä pvä et tyhmempää ei voi olla. Hammaslääkäri aamulla 8 ja kukas muukaan ku Risto Tarvainen hammaslääkärinä. Sit koulus ysit vastaa opet pesäpallo peli, siis se oli niin perseestä et turha reissu. Sai istuu siel kuumuudes ja kattoo ku ihmiset vaa juoksee. "Kelaa jos Jari antaa kaikille kympit todistuksee siit hyväst et kannustetaan sitä." "Joo mennää kaikki tonne cheerleading-porukkana". En nähnyt sitä yhtä tänää ku pari kertaa eikä se ees moikannut, angst :(. Onneks koht tulee loma ni pääsee nukkuu ja olee vaa, mut sit toisaalt taas ei ku en nää sitä, miks kaikki menee näin vaikeeks aina?.

Olin taas uimas, mut vaa Jompun ja Riikan kaa. Nyt se kesä sit tuli nähtävästi koska tuol on niin kuuma et sinne paahtuu pystyyn :D (tuntuu et naama valuis pitkin poskii). Tutuistuin nyt siihen Jomppuun sillee paremmin, mitä tunsin sen ennen. Onhan se ihan kiva :).

Sen blondin kasaripojan nimi on kuulemma Onni, vähän söpö nimi mut sopii niin söpölle pojalle ;). Näin sen taas ku menin himaan, ja se hymyili kuunnellen samal musiikkii.