Pitäs kai täst koht mennä nukkuu, mut mites meet ku ei se uni tuu sillee sormii näpäyttämällä, jos tulis niin se olis aika kätevää.. :p. Ja sit kun on toi melu tuolt yläkerrast, ku hienorouva kävelee korkokengät jalassa vaik ei lähtis mihinkään ja sit sielt kuuluu välil kauheet huutoo joka saattaa jatkuu yöhön asti et menkää vaa ihmiset nukkuu minä kuuntelen huutamista ja korkokenkiä :D...

Tätä ei kestä, olispa se niin helppoo et näpäytät sormii ja sit sammut, ja sit aamul heräät ja oot iha pirtee eikä tarvi olla sellanen angst.. :). Joillain ihmisil on niin ihanat unenlahjat et pää tyynyyn ja viis minuuttii niin ne on jo ihan unes, mul oli sellaset unenlahjat viimeks pienempänä mut nyt ne on kadonnu ja mua ärsyttää ihan suunnattomasti :(, koska silloin mun ei tarvinnu oottaa et uni tulee ja et pääsee nukkuu vaa sillo se tuli samantien, mut nyt se on vähän eriasia kun uni tulee vasta puolenyön jälkeen ja seuraavana aamuna on kun perseeseen ammuttu karhu.

Ja ku ei enää saa käydä ees suihkus, ku kello on jo yli 11 ja pitäs käydä jo 10 aikaan, mut jos ei väsytä niin mähän meen suihkuun jos muu ei auta. Mun ei periaattees tarvis laittaa kelloo aamusin soimaa ku herään tohon naapureiden kelloo ja se soi joka aamu kuudelta, ja niin saamarin lujal et jos koko talo ei siihen herää niin ei sit mikään. Miksei ihmiset tajuu milloin ollaan hiljaa ja milloin ei? Niil ei oo mitään käsitystä ajasta, et jos kello on jo yli puolenyön niin sillonhan suurinosa ihmisist nukkuu, ja sillon ollaan hiljaa. Mut meidän rapus se ei oo niin, silloin kaikki on päinvastoin. Haluisin muuttaa täst jonnekkin keskelle ei mitään, mis olis omaa rauhaa ja ei mitään ylimäärästä. Iltaisin vois kuunnella vaa lintuja ja sitä kuinka tuuli puhaltelee hiljaa puiden lehtiä, eikä olis pakokaasuja joiden seassa pitäis yskiä niin et melkein tukehtuis. No mut on täälläkin hyvä asuu, parempi tääkin kun ei mitään asuinpaikkaa.

Koitan täst mennä nukkumaan.. Öitä kaikille :D