Enää muutama fuckin päivä sit on tää 9v kouluhelvetti ohi, peruskoulu siis, ja sit sen jälkee alkaa viel kolmen vuoden rankka ponnistus kohti työelämää ammattikoulussa. Ku alkaa kelaa et kuinka helvetin nopeesti 9vuotta on toisaalta menny ku nyt ollaa jo taas askeleen lähempänä aikuistumista, tai ku kelataa et kolmes vuodes saanu niin hyvii kavereit ja sit koht ei enää nää niit, et kui nopeesti kolme vuotta on vaa sujahtanu tost tollee noin ? iha vitu häröö.

Vaik vihaanki toisaalt meiän luokkaa aika huolel nii kyl niit tulee silti ikävä, ku ton luokan kaa ollu nyt kolme vuot samas koulus nii kyl siin alkaa oppii tuntee kaikkii ja kyl siihen meiänkin vitunmoisee menoo, jota voi vertaa eläintarhaan, nii kyl siihenkin on tottunu. Toisaalt tulee sitä riehumist ja huutamist, mut toisaalt taas sit ei.

jokainen on omaa luokkaansa.


Lauantaina saadaa sit todistukset kätee ja alkaa kesäloma, se KAUAN ODOTETTU loma.
Sit vois lähtee juhlistaa sitä oikee kunnolla et koulu loppuu, vois vetää sellaset överit ettei muista yhtään mitään, siis ei yhtään mitään. KAIKKI YSIT SIT TULOS AURINKOLAHTEE !

Mun kesäst tulee vitu paska ja lyhyt, ku duunii pukkaa 9.6-31.7 että FUCK. No mut se tietää rahaa ja mullahan on rahalle käyttöä, mut toisaalt voisin olla vaa kuukauden duunis et kerkeisin viettää ees vähän aikaa lomaa ja olla frendien kaa.