Oli riparin (päiväriparin) eka päivä sit, piti taas heti aamust polkee sinne Merihiekkaan se vajaa 4km. No poljettii se Elan kaa n. about 10-15 minuutis ja takas sama juttu. Ei saatu isosii mut ei se menoo haittaa, ainakin saatiin yks uus ohjaaja sinne, Joonas (Jones) joka vaikutti aika mukavalta. Leikittii ja laulettii niinku siel aina tehää, mut oli hauskaa. Ei ees tajuttu kuinka nopeesti se aika siel meni, ku sitä vaa teki kaikkee. Saatiin omat virsikirjatki. :)

Olin sit ihan puhki ku pääsin himaa, en kerenny olla ku about 2 tuntii himas nii piti heti lähtee jonnekki hihhuloimaa, ei sitä himassakaa jaksa istuu. Oli aika huono sää ja se ja kaikki muukin alko vituttaa mut kyl siit yli pääs.

Oon ihan pihal tän kesän tapahtumist, näin Sandraaki ja se kertoo jotain mist en oo kuullu mitään. Ehkä oon vaa liikaa ollu himas, enkä nähny frendei. Tylsää. Mul on varmaa unihäiriö, joka ilta oon menny nukkuu siin reippaasti jälkeen puolenyön ja nukkunu vaa 4-5 tuntii. Ei vaan väsytä nii minkäs teet, ku pääki täyttyy vaa asioista koko ajan.

 

Taidan painuu pehkuihin - kerrankin aikasemmin kun yleensä.